Bent u op zoek naar een leuke workshop, aankleding voor uw vrijgezellenfeest of een energizer / teambuildingsactiviteit voor uw bedrijfsdag?

Workshop improvisatie / theatersport

Onze ervaren trainers brengen u op een laagdrempelige manier de basisprincipes van theatersport bij. Voorbeelden hiervan zijn emoties uitbeelden, samenwerken en “out of the box” denken. Daarbij is het vooral belangrijk dat de deelnemers plezier hebben in het spel. Als afsluiting kunnen er enkele scènes worden opgevoerd of kunnen we zelfs een mini-wedstrijd tussen twee teams organiseren.

Neem contact met ons op, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Wij maken graag voor u een workshop op maat!

Improvisatie op lokatie

Wilt u uw feest, borrel of symposium net even iets extra’s meegeven? Dat verzorgen we graag voor u! Wij mengen ons bijvoorbeeld als door u te bepalen typetjes tussen de gewone gasten. Zo maken we de bijeenkomst tot een memorabel moment!

Voorstelling op maat

Natuurlijk kunnen wij ook een geïmproviseerde voorstelling geven op een locatie van uw keuze, waarbij u indien gewenst zelf het thema kunt bepalen. We improviseren dan bijvoorbeeld scènes die verwijzen naar actuele thema’s in uw bedrijf of die te maken hebben met de jarige. Zo heeft u een unieke voorstelling op maat! Afhankelijk van uw wensen doen wij u een voorstel.